Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 вересня 2024 року 12:29

Депутати готуються до сесії

Стартувала підготовка до позачергової сесії Пирятинської міської ради.

Роботу над проєктами рішень провела комісія з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності.

Розглянуто та підтримано винесення на сесію питань щодо внесення змін до діючих цільових програм галузі охорони здоров’я та соціального захисту.

Додаткове фінансування планується виділити на програми Пирятинської лікарні:

  • 1 мільйон гривень – на капітальний ремонт приміщень де передбачено встановлення КТ, МРТ та рентгенівського обладнання
  • 150 тисяч гривень – на поточний ремонт ділянки теплотраси
  • 320 тисяч гривень – на  закупівлю продуктів харчування для хворих, які проходять лікування у стаціонарних відділеннях закладу
  • 900 тисяч гривень – на оплату електроенергії.

200 тисяч гривень – додаткове фінансування Програми розвитку та підтримки Центру первинної медико-санітарної допомоги – на придбання будматеріалів для виконання ремонтних робіт у приміщеннях "первинки".

До Комплексної програми соціального захисту та соціальної підтримки захисту ветеранів, Захисників та Захисниць України, членів їх сімей зміни запропоновано в частині перерозподілу раніше виділеного фінансування – невикористані по заходах кошти планується перенаправити на:

  • надання одноразової матеріальної допомоги на лікування в стаціонарних відділеннях захисникам та захисницям України – 265 тисяч гривень
  • надання одноразової матеріальної допомоги на зубопротезування та лікування зубів військовослужбовцям – 10 тисяч гривень
  • надання щоквартальної матеріальної допомоги для оплати за житлово-комунальні послуги членам сімей загиблих учасників АТО, військовослужбовців, які брали безпосередню участь в бойових діях з початку збройної агресії російської федерації – 110 тисяч гривень.

Відповідно до профільного спрямування проєкти сесійних рішень розглянула постійна комісія з питань прав людини, законності, культури, молоді, депутатської діяльності, етики та ЗМІ.

Остаточні рішення з усіх питань будуть прийняті 80-ю позачерговою сесією, пленарне засідання якої відбудеться у понеділок, 30 вересня.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua