Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 липня 2024 року 10:36

Для роботи відділення соціальної допомоги вдома придбано 15 нових велосипедів

Працівники відділення соціальної допомоги вдома центру соціального обслуговування отримали нові велосипеди. З бюджету Пирятинської громади на придбання 15 транспортних засобів виділено 100 тисяч гривень.
На обслуговуванні відділення соціальної допомоги вдома перебуває 464 особи, послуги яким надають 52 соціальні робітники. Також працівниками відділення обслуговуються 11 паліативних хворих громадян, у яких немає рідних. У місті працює 23 соціальні робітники, у сільських населених пунктах громади – 29. 
Спектр послуг, які надають соцпрацівники, охоплює різні напрямки, тому наявність транспортного засобу є важливою умовою оперативного виконання поставлених завдань.  Найбільшим попитом користуються послуги з доставки продуктів харчування, медикаментів та  господарських товарів; допомога у приготуванні їжі; прибирання житла та прибудинкової території; доставка білизни в пральню; оплата комунальних платежів; взаємодія з іншими фахівцями та службами; виклик лікаря, комунальних та транспортних служб; супровід  отримувача соціальних послуг у різні установи; відвідування підопічних у лікарнях.
"Це придбання – надзвичайно важливе для якісного надання послуг жителям громади, які перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома. Велосипед дає можливість ефективніше використовувати робочий час, суттєво полегшує роботу, робить візити тривалішими, а допомогу - вагомішою. Дякуємо міському голові Андрію Сімонову, депутатському корпусу за розуміння наших потреб і виділення коштів на фінансування цього придбання ", - відзначає директорка центру надання соціальних послуг Тамара Захарченко. 
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua