Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 липня 2024 року 07:34

Пирятинська міська рада проводить різнопланову роботу з молоддю у рамках міжнародних проєктів, спрямованих на розвиток молодіжного середовища. Днями головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Наталія Охріменко і завідувач молодіжним центром KOLOMOLOді Інна Моторна взяли участь у воркшопі «Молодь 2035» та долучилися до спільнотворення молодіжної політики України. Мета заходу - проаналізувати поточний стан справ за сферами для врахування цих даних при розробці Концепції Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2026-2030 рр. 

У зібранні взяли участь заступник міністра молоді та спорту України Владислав Яцук,  представники профільних управлінь і департаментів, а також молодіжні працівники та команди молодіжних центрів і просторів. Говорили про комплексне вивчення потреб молоді на місцевому рівні, аналізували досвід роботи з молоддю, визначали переваги та недоліки сфери. «Жодного рішення для молоді без молоді» – важлива теза, сформована учасниками воркшопу, яка чітко відображає ідею створення нової молодіжної політики України. 

Захід організовано Радою з молодіжних питань при Президентові України у тісній співпраці з Міністерством молоді та спорту України за підтримки ГО Mohyla Strategic Agency та за фінансової підтримки Фонду “Партнерство за сильну Україну”, який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції, а також проєкту UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua