Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 червня 2024 року 09:27

У Теплівці відбулися актив для молоді та ігри Чемпіонату Пирятинської громади з футболу

На футбольному полі у Теплівці було гамірно та людно. 29 червня відбулося два заходи: четвертий тур І кола Чемпіонату Пирятинської громади з футболу та виїзний актив для молоді. 

Першими на полі зустрілися команди «Юність» та «Фарт». Матч був багатим на голи. 11 забили футболісти команди «Юність» та один – «Фарту». Тож гра завершилась з рахунком 11:1 на користь «Юності». 

Друга гра відбулася між командами «Фортуна» та «Теплівка». Відкрили рахунок футболісти «Фортуни». Протягом матчу їм вдалося забити 4 голи у ворота теплівчан. Лише на останніх секундах другого тайму футболісти «Теплівки» влучили у ворота суперників. Результат гри – 4:1 на користь «Фортуни». 

Поряд з футболом проходив актив для молоді. Завідувач центру KOLOMOLOді Інна Моторна ознайомила з роботою закладу; голова Молодіжної ради Мар’яна Якименко розповіла, чим займається Молодіжна рада, запросили молодь Теплівки до активної участі у молодіжному житті громади. 

Далі учасники заходу змагалися в інтелектуальних, розважальних та спортивних іграх. Такі зустрічі допомагають молодим людям познайомитися, налагодити комунікацію, провести цікаво й змістовно час. 

Організували актив представники Молодіжної ради спільно з центром KOLOMOLOді, відділом освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради і місцевим осередком ВФСТ «Колос».  Смачним козацьким кулішем учасників заходу пригощав депутат Юрій Білик.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua