Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 червня 2024 року 10:24

До Дня батька у KOLOMOLOді відбулася зустріч з військовослужбовцем

Кожен захисник України виконує надзвичайно важливу місію. Одночасно з цим більшість військовослужбовців ще й виконують роль тата. До Дня батька у KOLOMOLOді відбулася зустріч із Олегом Солонським, який розповів про батьківство в період воєнного часу. 

Олег Солонський у 2015 році пішов до військкомату, щоб стати на захист Батьківщини. Служив на Луганщині, 2016 року звільнився, та продовжував допомагати ЗСУ, доставляючи разом з волонтерами необхідні речі й провізію на схід. 

24 лютого 2022 року знову взяв до рук зброю. «Хто буде захищати нашу країну, наших дітей, як не ми?! Це мій обов?язок!», -  відповів Олег на запитання: «Чи вагалися перед тим, як знову йти захищати Україну?». 

Олег Солонський - батько доньки-підлітка. Говорить, що кожній родині, яку розділила війна, надзвичайно складно. Доводиться звикати до нових реалій, де не можеш кожного дня спілкуватися та обіймати своїх дітей, підтримувати у складній ситуації. 

Розповідає, що часто дружини телефонують своїм чоловікам, які на фронті, і просять серйозно поговорити з дитиною за якийсь негідний вчинок, чи погане навчання або поведінку. 

«А як ти можеш сварити, коли ти кілька місяців не бачив дитини? Єдине, що тобі хочеться - це міцно обійняти», - посміхаючись, розповідає Олег Солонський; додає: «Варто запастися терпінням і підтримувати один одного. Нам там немає часу думати про те, що важливо тут, адже головне - виконати завдання та зберегти життя. Вам тут доводиться більше хвилюватися та самостійно вирішувати всі побутові питання. Кожному складно по-своєму». 

Присутні ставили гостю запитання стосовно служби, про що говорять захисники, що дає стимул йти далі. Отримавши відповіді, стали більше розуміти, як живуть родини захисників, та про батьківство під час війни.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua