Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 червня 2024 року 06:21

«Активні парки- локації здорової України»

Другий рік у Пирятинській громаді, на території ліцею №4, діють «Активні парки- локації здорової України», де кожен бажаючий може займатися фізичною культурою та спортом. «Активні парки» - соціальний проєкт, що реалізовується Міністерством молоді та спорту України з 2021 року в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна», спрямованої на організацію оздоровчої рухової активності громадян.

Основна мета проєкту - залучення різних груп населення до систематичних тренувальних сесій, спрямованих на розвиток основних рухових якостей: загальна витривалість, сила, спритність, координація, гнучкість, швидкість.

Доведено, що оздоровча рухова активність також покращує психоемоційний стан людини, різні види фізичних навантажень перевищують або як мінімум на рівні ефекту від препаратів та психотерапії. Регулярне виконання навіть нескладних вправ посилює роботу імунної системи, підвищує стійкість організму людини до несприятливих факторів зовнішнього середовища, в тому числі до вірусних захворювань.

Цього року фізичні активності стартували в травні та триватимуть до грудня. Координатор і тренер  – Наталія Шаповал. У Пирятині проводяться заняття: фітнес тренування, заняття з елементами йоги, баскетбол, волейбол, зарядка та рухливі ігри для дітей. Відвідують тренувння всі бажаючі, в тому числі люди з інвалідністю та ВПО.

Рухові активності відбуваються у вівторок та четвер, о 19:00, у суботу та неділю – о 17:00.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua