Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 червня 2024 року 12:05

Пирятинська молодь зустрілась із ветераном війни, волонтером Петром Скрипкою

У KOLOMOLOді відбулася зустріч з ветераном війни, блогером-волонтером Петром Скрипкою, який пішки вирушив 5 квітня з Івано-Франківська, прямує до Харкова. Зайшов зокрема й до Пирятина. Це його третій  піший благодійний марафон. Перший був з Києва до Нюрнберга, другий – з Києва до Івано-Франківська. Кожен марафон має на меті збір коштів для наших захисників.  

Як розповів Петро Скрипка, він пішов добровольцем на захист Батьківщини. Через рік служби був комісований через хворобу. Воліє бути корисним своїй країні та її захисникам, тому організував «Марафон добра». Під час першого марафону було зібрано 1,6 млн грн на протезування бійців, в результаті другого – на великий тягач з причіпом для 3-ї штурмової бригади. Цього разу вже вдалося зібрати на РЕБ, генератори та продовжується збір на дрони для різних підрозділів. 

«Цими марафонами я хочу не лише зібрати кошти для хлопців, а й показати, які українці: щирі, готові прийти на допомогу, готові об’єднуватися заради спільної мети. І другий момент – показати людям, що кожен може бути корисним. Варто постійно щось робити, не зупинятися, не опускати руки, вірити в себе і йти до цілі», - відзначив Петро Скрипка.  

Під час марафону волонтер веде прямі трансляції у соціальній мережі ТікТок, де люди бачать усе, що з ним відбувається на шляху. 

«Ворог працює не лише ракетами, а й воює в інформаційному просторі. Тому українцям важливо не сваритися між собою, а єднатися, тільки так ми зможемо перемогти», - підсумував волонтер. 

Пирятинці подякували гостю за зустріч, за приклад для наслідування, приклад рішучості та незламності.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua