Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 червня 2024 року 13:30

День захисту дітей у Пирятині

Дитяча посмішка, малюнок, щире слово – це те, що гріє душу наших захисників і захисниць, те, заради чого військові щосекунди боронять нашу країну від російської навали. Аби наші діти хоч на мить поринули у безтурботне дитинство, сьогодні, в День захисту дітей, біля Культурно-громадського центру були організовані розваги та ігри.

Розпочався день зі спортивних змагань. На міському стадіоні 4 команди вихованців Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи боролися за перемогу з естафетного бігу. А в спортивному залі ліцею №4 діти з інвалідністю з Пирятина та Семенівки демонстрували свої вміння з корнхолу та бочі.

Святковий настрій хлопчикам й дівчаткам, їхнім батькам і всім присутнім дарували учні та викладачі Школи мистецтв й Центру дитячої та юнацької творчості. Діти з радістю брали участь у рухових іграх разом з Мікі Маусом та Зайчиком.

Родзинкою заходу стало бульбашкове шоу та фарби Холі, яке провели “Extreme Lubny” за сприяння міського голови Андрія Сімонова.

Під час заходу збирали кошти для Збройних Сил України. Біля Культурно-громадського центру волонтери організували благодійний ярмарок. За донат можна було зробити аквагрим, придбати картину, смаколики, кімнатні квіти, вироби декоративно-ужиткового мистецтва чи зробити фото на дельтаплані. Загалом волонтерам вдалося зібрати 15965 гривень.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua