Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 травня 2024 року 10:51

Відбувся Всеукраїнський форум «Громадянська стійкість»

З 21 по 23 травня у Київській області пройшов Всеукраїнський форум «Громадянська стійкість». Учасниками форуму стали 80 представників громад України з 19 областей. Пирятинську громаду і Полтавщину в цілому представляла головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту міської ради Наталія Охріменко.

Учасники форуму обговорювали питання розвитку громадянської свідомості та патріотизму, створення умов формування оборонної свідомості та ділилися практичним досвідом.

Програма заходу включала насичену практичну частину:

інтелектуальні ігри з утвердження ідентичності;

презентацію діяльності впровадження сфери у регіонах;

ярмарок практик, зокрема стрільбу в інтерактивному лазерному тирі, роботу зі зброєю, метання ножів, навички з основ виживання та мінно-вибухової безпеки;

взаємодію з Національною поліцією;

пластові активності.

Особливу увагу приділили історичному спадку в системі військово-патріотичного виховання. Серед спікерів були заступник начальника Національного університету оборони України, генерал-майор Збройних сил України, Герой України Ігор Гордійчук та доцентки Леся Коцур і Руслана Патапенко з Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

«Плануємо впроваджувати в нашій громаді проєкти з національної ідентичності. Тож попереду багато роботи», - зазначила Наталія Охріменко після Форуму.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua