Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 травня 2024 року 13:49

Триває підготовка до чергової сесії міської ради

В ході засідання комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та сфери послуг опрацьовано проєкти рішень щодо затвердження нових та внесення змін до діючих програм сфери ЖКГ.

До затвердження на черговій сесії плануються:

програма „Питна вода Пирятинської міської територіальної громади на 2024 рік“ із загальним обсягом фінансування 118 тисяч гривень: на придбання генератора для потреб КП "Велика Круча сервіс" та на оплату послуг з розрахунку нормативів питного водопостачання для населення громади

програма організації рятування людей на водних об’єктах міста Пирятин у літній період із загальним обсягом фінансування 101 тисяча гривень: на оплату праці трьох працівників рятувального посту на острові Масальський, який функціонуватиме протягом літнього періоду.

Розглянуто та підтримано винесення на сесію питання затвердження детального плану території для реконструкції існуючого сміттєзвалища під полігон твердих побутових відходів.

Проєкти рішень щодо надання дозволів та затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок,  укладення договорів оренди землі та внесення змін до діючих договорів розглянула депутатська комісія з питань земельних відносин та охорони природи.

Остаточні рішення з усіх питань  будуть прийняті черговою сесією міської ради, пленарне засідання якої відбудеться у середу, 29 травня.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua