Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 травня 2024 року 15:28

Визначено переможця спартакіади “Краще спортивне село Пирятинщини -2024”

Сьогодні в Пирятині відбувся другий етап спартакіади “Краще спортивне село Пирятинщини-2024” 

У змаганнях взяли участь 7 команд старостинських округів Пирятинської громади: Березової Рудки, Вікторії, Великої Кручі, Куріньки, Кейбалівки, Смотриків і Теплівки. 

На початку заходу присутні вшанували усіх загиблих захисників хвилиною мовчання. 

«В непростий час збираємось, але маємо показати усьому світу нашу незламність та дух перемоги! Бажаю учасникам вдалих виступів, позитивних емоцій та перемоги!», - відзначив у вітальному слові секретар ради Сергій Пазюк. 

Розпочалась спартакіада із бігу на 100 метрів, далі спортсмени продемонстрували швидкість та спритність в легкоатлетичній естафеті 4 по 100 метрів. Перемогу з бігу на стометрівці серед жінок здобула Карина Лимаренко з Березової Рудки, серед чоловіків – Владислав Шилипун з Теплівки. В естафеті кращими були теплівчани. 

7 команд представили гравців на міні-футболі, що проходив на двох майданчиках, адже ігри були в двох групах. У фінальній грі зустрілися переможці обох груп: футболісти Кейбалівки та Вікторії. В результаті запеклої боротьби перемогу здобула команда Вікторії. Другими стали кейбалівчани, третє місце вибороли футболісти з Березової Рудки. 

Старости змагалися в дартсі та стрільбі з гвинтівки. Найбільшу кількість очок набрав староста Березоворудського старостинського округу Олександр Оніщенко, другим був староста з Сасинівського старостинського округу Віктор Скорик, третім – староста Куріньківського старостинського округу Володимир Голуб. 

Далі богатирі Пирятинщини демонстрували силу в гирьовому спорті. Вже не один рік поспіль кращий в цій справі вікторієць Василь Тарасов, другим був Олег Лимаренко з Куріньки, третім – Віктор Шкарбан з Теплівки. 

Найбільш емоційним було перетягування линви. Це змагання завершило другий етап спартакіади. Злагоджену роботу продемонстрували спортсмени з Теплівки та вибороли перше місце, другими були вікторійці, третіми – смотричани. 

У загальнокомандному заліку за результатами двох етапів визначено переможця та призерів:

третє місце посіла команда Вікторії

друге – команда Березової Рудки 

Кращим спортивним селом Пирятинщини–2024 стала Теплівка, яка й представлятиме Пирятинську громаду на обласній спартакіаді!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua