Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 травня 2024 року 07:20

«Коаліція 1325 Полтавщина» отримала окрему сторінку на порталі ОВА

У квітні в області офіційно утворено неформальне міжгалузеве об’єднання представників експертного середовища «Коаліція 1325 Полтавщина», покликане забезпечити локалізацію виконання у Полтавській області резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека» та Національного плану дій з її виконання, сприяння реалізації ініціатив, направлених на підтримку участі жінок та дівчат у процесах відновлення миру.

До складу Коаліції наразі входять 39 представників, які підписали відповідний Меморандум про співпрацю. Враховуючи, що Меморандум несе виключно декларативний характер, участь у Коаліції є відкритою.

Безпечно, на даному етапі, найголовнішою складовою діяльності є інформаційно-комунікативна складова, яка нещодавно отримала додаткову підтримку у вигляді окремої тематичної сторінки на порталі ОВА https://poda.gov.ua/attachments/172405.

Контактні дані, склад Секретаріату та діючих учасників, умови включення, текст Меморандуму та Регламенту – все це систематизовано в окремому блоці.

Також до стрічки новин області на порталі буде додано пошуковий тег «1325», для того, щоб всі новини присвячені співпраці партнерів, відкритих можливостей в рамках порядку денного «Жінки. Мир. Безпека» були в одному місці.

Нагадуємо, що Коаліція має обраний Секретаріат, а саме :

Координаторка :  ШКОДЕНКО Наталія Анатоліївна, членкиня ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування»;

Заступниця Координаторки: ЦИБУЛЬСЬКА Юлія Володимирівна, голова ГО «Інша жінка»;

Секретар:  НОВІКОВА Наталія Федорівна, членкиня ГО «УАППО»

Кураторство від облвійськадміністрації закріплено за профільним структурним підрозділом – Департаментом соціального захисту населення ОВА, а загальну інформаційну складову та SMM підтримує Полтавський обласний центр соціальних служб.

Коаліція має власну сторінку в Facebook - https://www.facebook.com/1325poltavaregion/

а також відкрита до Ваших листів та пропозицій співпраці на електронну пошту poltava1325@gmail.com

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua