Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 травня 2024 року 13:35

Відбулися засідання сесії та виконкому міської ради

Сьогодні відбулися позачергові засідання колегіальних органів Пирятинської міської ради – виконкому та сесії.

Першим було розглянуто питання про передачу у державну власність майна комунальної власності Пирятинської міської територіальної громади, що перебуває на балансі виконавчого комітету міської ради. Відповідно до запитів військових частин за кошти бюджету громади на загальну суму 2 мільйони 211 тисяч 100 гривень було придбано:

  • шість квадрокоптерів Mavic 3Т
  • 11 – Mavic 3
  • два комплекти виносної антени з кабелями
  • один підсилювач сигналу.

Ще одне питання, яке потребувало розгляду - внесення змін до Програми з охорони навколишнього природного середовища на території Пирятинської міської територіальної громади на 2024 рік. Мова про будівництво каналізаційних напірних та самопливних мереж в м. Пирятин Полтавської області в Мікромістечку. Затримка реалізації проєкту була пов’язана з відсутністю дозволу Укрзалізниці прокладати комунікації. На разі такий дозвіл є, але прокладання мережі дозволено в іншому місці. Проєкт відкориговано і потребує додаткового фінансування на суму 1260 тис грн.

У різному депутати озвучували питання й пропозиції щодо організації життєдіяльності громади. Зокрема – питання нового кладовища. Міський голова Андрій Сімонов пояснив, що зараз проєкт проходить експертизу. Далі можна буде оголошувати тендер на виконання робіт з облаштування кладовища. Після визначення переможця –розпочнуться роботи першого етапу.

Попередньо проєкти рішень були розглянуті та підтримані членами виконавчого комітету, обговорені на спільному засіданні депутатських комісій та затверджені на сесії.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua