Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 травня 2024 року 10:12

Сьогодні в рамках проєкту «WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей» відбувся спільний захід жіночого центру працевлаштування та благодійного фонду «Право на захист». На зібранні були присутні внутрішньо переміщені особи, які проживають на території громади, адже теми, що обговорювалися, актуальні для цієї категорії людей.

БФ «Право на захист» допомагає ВПО та тим, хто постраждав від воєнних дій, біженцям та тим, хто шукає захисту, особам без громадянства. Допомога надається за трьома основними напрямками: психологічна, грошова та юридична.

Фахівці благодійного фонду детально зупинилися на кожному напрямку, пояснили, як і де можна отримати допомогу. Щоб підтримати своє ментальне здоров’я порадили до прочитання книгу «Психолог на зв’язку», яку можна скачати на сайті фонду. Надали номер телефону гарячої лінії, куди можна звернутися, щоб уточнити чи є ВПО в реєстрі на отримання грошової допомоги. Найбільш актуальною була тема юридичної допомоги, адже присутні цікавилися питаннями щодо відновлення документів про освіту, на майно, як отримати свідоцтво про смерть чи народження родича, який перебував чи перебуває на окупованій території.

Після заходу учасники заходу залишалися на індивідуальні консультації з фахівцем з юридичних питань. Допомога від благодійного фонду «Право на захист» надається безкоштовно.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua