Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 квітня 2024 року 08:05

26 квітня - роковини аварії на ЧАЕС

Шановні пирятинці, учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС!

38 років відділяють нас від трагічної дати, яка назавжди увійшла в історію цивілізації, як одна з найбільших техногенних катастроф – аварії на ЧАЕС.

Ця аварія, яка вартувала Україні десятків тисяч людських життів і завдала величезних економічних та екологічних збитків, здавлося б, стала важливим уроком для всього людства. На жаль, не всі засвоїли цей урок. З початком повномасштабної війни в Україні ризик нової ядерної катастрофи, як ніколи, високий знову...

Але ми щиро віримо в перемогу добра над злом! Плекаємо надію на те, що ці страшні дні залишаться в минулому і ми повернемося до мирного життя в успішній та процвітаючій Україні, де атом буде лише мирним!

У день роковин трагедії вшануймо подвиг тих, хто 26 квітня 1986 року став на захист світу від радіаційного ворога. Самопожертва та хоробрість, яку продемонстрували ліквідатори аварії, ніколи не будуть забуті й назавжди залишаться на сторінках історії.

Схиляємо голови перед усіма, хто пішов в ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Вклоняємося пам'яті кожного, хто жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий обов'язок перед рідною землею і рідним народом – зупинив ескалацію катастрофи.

Шановні ліквідатори! Від усього серця бажаю вам і вашим родинам злагоди, здоров'я та благополуччя! Хай якомога швидше прийде на українську землю омріяна всіма нами Перемога!

Дякую кожному з вас за подвиг!

З повагою –

міський голова Андрій Сімонов

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua