Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 квітня 2024 року 14:47

Міський голова ознайомився з роботою центру денного догляду для дітей з інвалідністю

Сьогодні міський голова Андрій Сімонов спільно з фахівцями програм із захисту дітей Дитячого Фонду UNICEF Дмитром Лобановим і Тетяною Пікою та координатором проєкту "Спільно.Соціальні послуги" Сергієм Зуєвим ознайомилися з роботою центру денного догляду для дітей з інвалідністю від 3 до 18 років.

Завдяки стабільним партнерським стосункам з Дитячим Фондом ООН UNICEF, у приміщенні колишнього дитсадка "Пролісок", де надаються послуги денного догляду для дітей з інвалідністю, вдалося облаштувати якісний та функціональний простір. За кошти в рамках проєкту "Спільно.Соціальні послуги", Дитячого Фонду UNICEF та громадської організації Всеукраїнська організація "Клас", в загальній сумі 944 554,83 гривні, придбано обладнання для адаптаційної, сенсорної і багатофункціональної ігрової кімнат.

До послуг дітей – розвиваючі ігри та іграшки, інтерактивна підлога, планетарій, комплект сенсорного обладнання, 3-D принтер, кухонне обладнання для занять з соціальної адаптації.

З дітьми працюють фахівці Пирятинського центру надання соціальних послуг. Проводяться як групові так і індивідуальні заняття, діти мають можливість поспілкуватися з однолітками, погратися в розвиваючі ігри, помалювати. В окремі дні тематичні заняття та тренінги проводяться і для батьків.

Наразі послугами відділення користується 23 дитини з числа жителів громади.

"Щиро дякую за систематичне партнерство, за те, що спільними зусиллями ми змогли створити такий чудовий, функціональний простір для наших діток, - відзначив міський голова Андрій Сімонов. – Облаштування приміщень для денного догляду – не перший проєкт, реалізований разом. І сподіваємося – не останній, адже зі свого боку ми готові до подальшої співпраці, реалізації соціальних ініціатив".

За стабільне партнерство, надійну співпрацю, вагому фінансову підтримку в організації та реалізації роботи з дітьми голова громади вручив Подяки Пирятинської міської ради Дитячому фонду ООН UNICEF в Україні, Сергію Зуєву та місцевому координатору проєкту „Спільно. Соціальні послуги“  Юлії Кабушці.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua