Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 квітня 2024 року 14:16

Працювали сесія та виконком

Відбулися чергові засідання сесії та виконавчого комітету міської ради, на яких прийнято ряд важливих для громади рішень.

Перед початком розгляду питань порядку денного сесії до міського голови Андрія Сімонова, депутатського корпусу звернувся зі словами подяки за допомогу заступник командира 20-го окремого батальйону спеціального призначення "Україна" окремої Президентської бригади майор Володимир Кончиць. Від імені командира він вручив голові громади Подяку та бойовий прапор батальйону.

В ході роботи сесії відповідними рішеннями затверджено зміни до ряду цільових програм та підтримано зміни до бюджету громади на поточний рік.  

До місцевого бюджету прийнято субвенцію з державного бюджету на реалізацію проєкту в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України (реконструкції будівлі ЦНАПу) в сумі 11 832 788 гривень. Отже, ще раз наголошуємо – це грантові кошти Європейського банку.

Серед видатків, передбачених змінами до бюджету громади:

500 тисяч гривень закладено на програму відшкодування різниці в тарифі на послуги з централізованого водопостачання КП "Пирятинський міський водоканал"

352 857 гривень – на Програму фінансової підтримки готелю „Пирятин“ як місця компактного проживання внутрішньопереміщених осіб

97 800 гривень – на Програму розвитку та підтримки Пирятинської лікарні.

Рішенням сесії КП "Каштан" надано дозвіл на укладання договору фінансовго лізингу з метою придбання двох автобусів (одного великого – на 60 місць, другого – на 17 місць) для забезпечення транспортного сполучення по громаді. До Програми утримання об'єктів комунальної власності на ці видатки закладено 7 мільйонів гривень, які буде розподілено на 3 роки. Цього року фінансування з бюджету громади складе близько 2,4 мільйона гривень. Решта суми виплачуватиметься рівними частинами у 2025-2026 роках.

Сесійним рішенням підтримано порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання Мати-героїня жительці громади Ірині Іщенко - матері п`ятьох дітей.

Рішенням виконавчого комітету затверджено новий склад Молодіжної ради при виконкомі. Прийнято рішення щодо взяття громадян на квартирний облік, продовження внутрішньо переміщеній особі строку надання житлового приміщення для тимчасового проживання.  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua