Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 квітня 2024 року 16:54

Особистий прийом громадян

Сьогодні голова громади Андрій Сімонов здійснив особистий прийом громадян.  
Серед проблем, порушених під час зустрічі з керівником громади, - упорядкування земельних відносин. Зокрема, надійшли звернення щодо розмежування сусідських ділянок,  документального оформлення права на земельний наділ. З приводу останнього було надано роз’яснення щодо неможливості здійснення правочинів у зв’язку з законодавчими обмеженнями у період воєнного стану.  
Жителі громади зверталися з питаннями щодо працевлаштування, оплати стоматологічних послуг та санаторно-курортного лікування військовослужбовців, житла для родини з числа ВПО.  
Жителька вулиці Проїзної у Пирятині звернулася на особистий прийом, аби донести до керівника громади думку щодо недоцільності грейдерування їхньої вулиці та необхідності обмеження руху по ній. Вислухавши заявницю, Андрій Сімонов пообіцяв врахувати озвучені пропозиції в перспективі, зокрема дати доручення фахівцям вивчити доцільність встановлення дорожніх знаків, які б забороняли рух транспорту по цій вулиці. 
За підсумками проведення особистого прийому, проблеми, вирішення яких належить до компетенції органу місцевого самоврядування, взяті на контроль відповідних фахівців міської ради.  
Нагадуємо: для запису на особистий прийом слід попередньо звернутися до кабінету №12 міської ради або за номером телефону 2-14-55.
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua