Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 квітня 2024 року 13:51

Відбувся груповий етап Чемпіонату України серед футболістів 55 років і старші

Сьогодні у Пирятині відбувся груповий етап Чемпіонату України серед футболістів 55 років і старші. На міському стадіоні зіграно три матчі за участі трьох команд: Пирятин, Валки, Полтава. 

«Приємно зустрічати у нашій громаді змагання такого рівня. Спорт загартовує, виховує силу волі, характер та жагу до перемоги і ви є яскравим прикладом для юних спортсменів та любителів фізичної культури» - звернувся міський голова Андрій Сімонов до учасників змагань та побажав цікавої гри й перемоги. 

Першими на поле вийшли команди «Пирятин» та «Валки» (Харківщина). Пирятинці першими відкрили рахунок, але перемогу здобула ФК «Валки» з рахунком 3:2. 

Другий матч був між ФК «Пирятин» та «Збірна команда Полтави». Тут пирятинські футболісти перемогли з рахунком 2:0. 

Третій матч зіграли «Валки» та «Збірна команда Полтави». Він був найбільш емоційним та напруженим, адже від результату гри залежало, хто пройде до фінального етапу Чемпіонату. 

Результат матчу 4:1, на користь Полтави. 

За результатами ігор кожна команда отримала однакову кількість очок; за підрахунком м’ячів до фінального етапу Чемпіонату України пройшла футбольна команда «Пирятин». Фінальні ігри проходитимуть у травні в Києві. 

Голи за Пирятин забили Манія Заза, Сергій Симоненко, Сергій Лупінос та Іван Близнюк. 

Як зазначив виконавчий директор Асоціації ветеранів футболу України Дмитро Шевченко, цього року участь в змаганнях бере рекордна кількість команд – 21.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua