Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 квітня 2024 року 11:41

Про реконструкцію будівлі ЦНАПу

Тема реконструкції будівлі ЦНАПу стала інструментом цілеспрямованих маніпуляцій на окремих інтернет-ресурсах. Одним із головних завдань муніципалітету є донесення до жителів громади правдивої інформації про діяльність міської ради та її виконавчого комітету. Вкотре відповідально й компетентно інформуємо про реконструкцію приміщення, де розташований зокрема й ЦНАП.

Пирятинська міська рада стала одним із двохсот переможців в рамках "Надзвичайної кредитної програми з відновлення України", відібраних з-поміж тисячі претендентів з усієї України, на реалізацію яких будуть використані кошти Європейського банку.

З бюджету громади на реконструкцію будівлі виділено 4 662 140 гривень (!), - кошти громади плануються тільки на виплату ПДВ, тому передбачаємо, що в результаті сума буде меншою.    

11 832 788 гривень – грантові кошти Європейського банку. Кошти – цільові!, вони можуть бути використані ВИКЛЮЧНО на реконструкцію будівлі ЦНАПу. Отже, міська рада могла обирати – або реалізувати успішно виграний проєкт, виділивши з бюджету 4,6 млн гривень, або ж відмовитися від можливості залучити майже 12 мільйонів!

Реконструкція передбачена для переоснащення будівлі під сучасний центр ДІЯ, у якому будуть зосереджені усі види адміністративних, муніципальних та соціальних послуг, державної реєстрації, пенсійного фонду. Приміщення самого ЦНАПу в проєкт реконструкції не входить.

Про підрядника! При розгляді тендерних пропозицій учасників виконавчий комітет Пирятинської міської ради керується Законом України "Про публічні закупівлі" та проводить закупівлі товарів, робіт і послуг на електронній системі публічних закупівель Prozorro за результатами тендерів та торгів.
Тендерні вимоги були ретельно проаналізовані й схвалені Мінінфраструктури й програмою ПРООН. Загалом тендер оголошувався тричі й переможцем було визначено підрядника, який пропонував найнижчу ціну. Проте, інший учасник оскаржив процедуру, оскільки не усі технічні вимоги переможця відповідали умовам торгів. Відтак тендер було оголошено втретє й визначено переможця, який відповідає усім заявленим критеріям відбору.

Про визначення переможця! Якщо цінова пропозиція учасника є найнижчою, проте документи не відповідають тендерній документації, його пропозиція відхиляється.  Висновок про причини відхилень пропозицій оприлюдено на платформі: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-02-20-006142-a (протокол прикріплено у форматі pdf).
 

Участь у подібних проєктах, рішення про видатки ухвалюються виключно з метою розвитку громади, комфорту й зручностей для людей!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua