Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 квітня 2024 року 13:43

Підготовка до чергової сесії

У міській раді триває підготовка до чергової сесії.

Проєкти рішень відповідно до своїх повноважень опрацювала комісія з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

Розглянуто питання внесення змін до цільових програм відповідного спрямування:

7 мільйнів гривень – на придбання через застосування процедури фінансового лізингу двох автобусів для забезпечення транспортного сполучення по громаді планується додати до Програми утримання об’єктів комунальної власності

160 тисяч гривень – на роботи з лісовпорядкування та виготовлення технічної документації на земельні ділянки під лісосмугами буде збільшено фінансування Програми підтримки КП "Пирятин-агроліс".

Погоджено питання передачі з балансу КП "Каштан" ряду об`єктів: спортивного майданчика – ліцею №4, модульних громадських вбиралень – Пирятинській лікарні та відділу освіти, молоді і спорту.

Комісія з питань земельних відносин та охорони природи розглянула проєкти рішень відповідно до своїх повноважень. До розгляду на сесії погоджено питання надання дозволів на виготовлення технічних документацій та розроблення проєктів землеустрою, затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановленя меж земельних ділянок, укладання та внесення змін до договорів оренди.

Проєкти рішень, розглянуті профільними комісіями, рекомендовані до розгляду на черговій сесії Пирятинської міської ради, яка відбудеться 24 квітня.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua