Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 квітня 2024 року 11:56

Розпочався тиждень роботи постійних депутатських комісії

Розпочався тиждень роботи постійних депутатських комісії. Традиційно, у понеділок працювали дві профільні комісії: з питань прав людини, законності, культури, молоді, депутатської діяльності, етики та ЗМІ й комісія з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності.

Депутати детально розглянули та схвалили до винесення на сесію низку номартивних документів. Зі змінами, у новій редакції затверджуються положення про структурні підрозділи міської ради: відділ освіти, молоді та спорту, відділ персоналу, організаційної роботи та інформаційної політики. Також відділом освіти розроблено нове Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Пирятинської міської ради.

Відділом соцзахисту розроблено та запропоновано до затвердження Порядок надання щоквартальної матеріальної допомоги для оплати за житлово-комунальні послуги членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців, які брали безпосередню участь в бойових діях з початку збройної агресії російської федерації. Порядок регулює правила надання адресної матеріальної допомоги родинам загиблих захисників в розмірі 2500,0 грн на квартал.

Загалом усі питання порядку денного депутатами ґрунтовно опрацьовані та винесені на сесію Пирятинської міської ради, яка відбудеться 24 квітня.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua