Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
11 квітня 2024 року 09:18

Працював виконком

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради.

З метою дотримання принципу ефективності закупівлі та якнайшвидшого забезпечення потреб захисників, які надали відповідне звернення до міської ради, прийнято рішення про обґрунтування підстави для здійснення закупівлі антен для їх оперативної передачі військовим.

Виконком прийняв рішення щодо надання повноважень посадовим особам міської ради та членам громадського  формування „Спецпідрозділ СОКІЛ" на складання протоколів за порушення правил благоустрою, правил утримання домашніх котів та собак, куріння у заборонених місцях.

Чотирьом приватним підприємцям надано дозволи на розміщення нестаціонарних засобів для виносної торгівлі в районі міського цвинтаря на час проведення поминальних днів 12-13 травня. Рішення виконкому передбачає чіткий контроль правоохоронних органів щодо здійснення підприємцями торгівлі виключно живими квітами, на що надано відповідний дозвіл.

Підтримано членами виконкому рішення щодо видачі ордера на вселення у службове житло працівниці КП "Каштан".

Виконкомом розглянуто та схвалено проєкти внесення змін до цільових програм, остаточні рішення по яких прийматиме чергова сесія міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua