Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 березня 2024 року 12:15

На благодійному концерті зібрали 14 тисяч на потреби ЗСУ

Сьогодні у культурно-громадському центрі було велелюдно, адже пирятинці зібралися на благодійний захід, присвячений 15-річчю зразкового аматорського хореографічного колективу «Флеш». 

Нині в студії навчається близько 70 дітей, його незмінний керівник - Оксана Сегеда. За 15 років діяльності сотні юних пирятинців навчилися танцювати - дехто продовжив творчий шлях професійно, виконано десятки постановок, взято участь та отримано нагороди у багатьох конкурсах і фестивалях обласного, національного та міжнародного рівнів. 

Зі сльозами радості й гордості звернулася з вітальним словом до своїх вихованців та усіх присутніх керівник колективу «Флеш» Оксана Сегеда. Привітав флешівців з ювілеєм начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини міської ради Сергій Валоваженко. Побажав творчого запалу, перемоги й миру, передав Грамоту Пирятинської міської ради зразковому аматорському хореографічному колективу «Флеш» за активну участь у культурно-мистецькому житті громади та з нагоди 15-річчя створення. 

Коли музика та рухи гармонійно поєднуються в єдине ціле, вони здатні викликати бурхливий океан почуттів. І це своїми танцями продемонстрували учасники заходу: у залі були і радість, і сльози. Вперше на публіку виступали наймолодші учасники колективу, які нікого не лишили байдужим. 

Привітати колег по танцю завітали колектив «Стиль» Пирятинської школи мистецтв та вихованці мережі танцювальних студій «Максимум» з Гребінки. Найщиріші слова лунали на адресу керівника колективу «Флеш» від вихованців, випускників та їхніх батьків. 

Під час благодійного заходу було зібрано 14075 гривень, які передано пирятинським волонтерам для потреб ЗСУ.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua