Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 березня 2024 року 08:12

Відбувся перший етап спартакіади “Краще спортивне село-2024”

Сьогодні у Березовій Рудці відбувся перший етап спартакіади “Краще спортивне село-2024”. У змаганнях взяли участь 6 команд старостинських округів Пирятинської громади: Березової Рудки, Вікторії, Куріньки, Кейбалівки, Смотриків і Теплівки. 

На початку заходу присутніх привітали секретар ради Сергій Пазюк та староста Березоворудського старостинського округу Олександр Оніщенко. Відзначили, що навіть у ці складні для країни часи, наші люди продовжують займатися фізичною культурою і спортом, загартовуючи дух. Побажали учасникам успіхів та перемоги. 

5 команд представили своїх гравців на волейболі. Це була найбільш емоційна, запекла та тривала гра. В результаті перемогу здобули волейболісти з Теплівки, другою стала команда з Березової Рудки, третьою - зі Смотриків. 

Кращим гравцем став Руслан Василенко з Куріньки. 

Крім волейболу, учасники спартакіади грали в настільний теніс, шахи, шашки та змагалися в армспорті. 

У настільному тенісі серед жінок перемогу здобула Любов Березорудська з Теплівки, серед чоловіків – Олександр Лимар, також з Теплівки. 

Кращим шахістом серед чоловіків став Олександр Ритов з Кейбалівки, серед жінок – Дар’я Дзюба з команди Куріньки. 

У грі з шашок серед жінок перемогу здобула Анастасія Бабенко зі Смотриків, серед чоловіків – Анатолій Ночовний з Теплівки. 

В армспорті перемогу здобув Станіслав Ковальчук з Теплівки, на другому місці – Дмитро Маляренко з Куріньки, на третьому – Максим Ващенко з Вікторії. 

Наступний етап спартакіади буде проходити в травні, де і визначиться переможець спартакіади «Краще спортивне село – 2024».

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua