Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 березня 2024 року 07:50

У Калиновомостівському старостинському окрузі обирали старосту

Сьогодні відбулися громадські обговорення. Міський голова Андрій Сімонов представив жителям округу кандидатуру на посаду старости Сергія Зайченка. 
Голова наголосив, що основна перевага кандидата у тому, що він має значний досвід роботи з людьми у соціальній сфері, адже тривалий час працював директором центру надання соціальних послуг; обізнаний з проблемами й потребами людей. Сергій Зайченко - військовий офіцер, має вищу освіту та значний управлінський досвід. Тож, за умови підтримки жителями сіл Калиномостівського округу та депутатами міської ради, може обійняти посаду старости. 
Жителі сіл, які зібралися на обговорення, задали чимало питань як міському голові, так і кандидату на посаду старости. Людей турбує відсутность стабільного автобусного сполучення з містом, ремонт доріг, питання поводження з відходами - як ТПВ, так і органіка. Голова громади Андрій Сімонов запевнив, що автобус курсуватиме, його маршрут включатиме й зупинку поряд з новим цвинтарем. Також вирішено впровадити на території округу подворовий вивіз твердих побутових відходів; органіку рекомендується компостувати - так роблять у Європі, такий екологічний спосіб обирають і українці. Щодо ремонту доріг - він буде проводитися, проте не в тих масштабах, яких потребує громада. Зміни законодавства щодо порядку надходжень податків до місцевих бюджетів значно урізали можливість громади забезпечувати розвиток інфраструктури. Наразі у пріоритеті видатків - допомога ЗСУ.
Поспілкувавшись, усі присутні на зустрічі жителі округу одноголосно підтримали кандидатуру Сергія Зайченка на посаду старости Калиновомостівського старостинського округу. Далі він повинен отримати підтримку депутатів Пирятинської міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua