Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 березня 2024 року 16:20

Підтримка Захисників та допомога родинам військовослужбовців – у пріоритеті діяльності міської ради. Сьогодні міський голова разом з  депутатами ухвалили рішення сесії про виділення 10 мільйонів гривень для виплати допомоги Захисникам.

Жителі громади, мобілізовані на захист батьківщини або які проходять військову службу за контрактом від початку повномасштабного російського вторгнення, отримають грошову допомогу в розмірі 10 тисяч гривень.  

Допомогу також отримають військовослужбовці з числа ВПО, які зареєструвалися на Пирятинщині на момент мобілізації, родини загиблих захисників, військовослужбовців, котрі перебувають в полоні, або ж вважаються зниклими безвісти. Головною умовою отримання допомоги є реєстрація та проживання в громаді.

Для зручності отримувачів алгоритм її отримання максимально спрощений. Для цього необхідно подати до відділу соціального захисту та охорони здоровя міської ради наступний пакет документів:

- копію паспорта та місце реєстрації військовослужбовця;

- копію сторінок паспорта заявника, що засвідчує особу, в разі подання заяви родичами;

- копію довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;

- довідку з підрозділу РТЦК та СП про те, що громадянин є дійсно мобілізованим/копію військового квитка з відміткою про мобілізацію/витяг з наказу про зарахування до військової частини/форму №5 з військової частини/ інший документ, що підтверджує призов та проходження військової служби;

- копію довідки ВПО;

- згоду на збір та обробку персональних даних;

- реквізити банківського рахунку заявника;

- якщо звертається родич, то копію документа, що підтверджує родинні відносини: свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження мобілізованого або його дитини;

- згоду на звернення від мобілізованої особи або особи, що проходять військову службу за контрактом, якщо звертається родич.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі соціального захисту та охорони здоровя міської ради або ж за номером телефону: 053-58-2-14-30.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua