Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 березня 2024 року 14:52

Працювали сесія та виконком

Відбулися позачергові засідання сесії та виконавчого комітету міської ради. В ході роботи колегіальних органів прийнято ряд важливих рішень щодо розподілу бюджетних коштів та фінансування стратегічно важливих напрямків видатків.

Депутатами ради прийнято рішення про внесення змін до ряду цільових програм та показників бюджету громади. Попередньо ці питання розглянув та схвалив виконком.

На 10 мільйонів гривень дофінансовано Комплексну програму соціального захисту та соціальної підтримки ветеранів, Захисників та Захисниць України, членів їх сімей та сімей загиблих. Ці кошти буде використано на надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, які мобілізовані або проходять військову службу за контрактом, починаючи з 24 лютого 2022 року. Кожен із захисників, а також родини військовослужбовців, які загинули, потрапили в полон, чи вважаються безвісти зниклими,  отримає адресну виплату в розмірі 10 тисяч гривень. Допомога передбачена для захисників, які зареєстровані та проживають в громаді, в тому числі й військовослужбовців з числа ВПО, які зареєструвалися на Пирятинщині на момент мобілізації.

Додатково на 4,2 мільйона гривень збільшено фінасування програми підтримки ЗСУ – на придбання військового обладання: дронів, тепловізорів, засобів РЕБ. Після внесених змін програма з початку року профінансована на 9,2 мільйона гривень.

7 мільйонів гривень виділено на Програму "Опікуємося освітою". Кошти передбачено на співфінансування будівництва укриттів у Пирятинських ліцеях №4 та №6.

850 тисяч гривень по Програмі розвитку та підтримки Пирятинської лікарні виділено на придбання медикаментів, які не забезпечені укладеними з НСЗУ договорами.

Виконкомом прийнято рішення щодо взяття на квартирний облік військовослужбовця та дитини загиблого Захисника.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua