Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 березня 2024 року 14:03

Особистий прийом

Сьогодні міський голова Андрій Сімонов здійснив особистий прийом громадян. До керівника громади зі своїми питаннями та проблемами звернулися як жителі міста, так і мешканці сільських населених пунктів громади.

Традиційно, одними із найпоширеніших є проблеми комунального спрямування. Зокрема, жительки Новоселівки звернулися по питанню необхідності виконання ремонтних робіт під`їздної дороги до їхнього населеного пункту. Окрім цього, жінки попросили встановити "лежачий поліцейський" в районі продовольчого магазину в селі Зарічччя. Андрій Сімонов проінформував, що питання ремонту дороги вирішити цього року буде досить складно у зв`язку з обмеженим фінансовим ресурсом громади на виконання ремонтів доріг, а от встановлення приладу обмеження швидкості руху буде здійснено найближчим часом.

Звернення щодо усунення наслідків прокладання системи водовідведення по території Мікромістечка надійшло від жителя цього мікрорайону міста. Чоловіку було надано роз`яснення, що найближчим часом, після стабілізації температурного режиму та повного висихання ґрунту, відповідні роботи буде виконано.  

Для вирішення житлових питань на особистий прийом до керівника громади звернулася жінка з числа внутрішньо переміщених осіб та багатодітна мати.  Кожній із них було надано детальні роз`яснення щодо алгоритмів подальших дій.

Кілька звернень надійшло з питань соціального спрямування: щодо надання допомоги на лікування, соціальної підтримки військовослужбовців.

За результатами прийому відповідні доручення дані фахівцям муніципалітету і всі проблеми, вирішення яких лежить у площині повноважень органу місцевого самоврядування, взято до виконання.

Нагадуємо: для запису на особистий прийом слід попередньо звернутися до кабінету №12 міської ради або за номером телефону 2-14-55.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua