Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 лютого 2024 року 10:12

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету. 
Прийнято рішення щодо демонтажу написів, виконаних російською мовою, на гранітній плиті перед танком та на гарматі у сквері, розташованому на Майдані Незалежності у Пирятині. 
Ряду підприємців міста було надано тимчасові дозволи на розміщення нестаціонарних засобів для виносної торгівлі живими квітами та плодоовочевою продукцією. 
Відповідними рішеннями виконкому трьох осіб, серед яких один – військовослужбовець, та одна дитина, позбавлена батьківського піклування, з числа ВПО, взято на квартирний облік: двоє з них – по місту, один – в Харківецькому старостинському окрузі. 
Членами виконавчого комітету підтримано рішення щодо збільшення розміру одноразової грошової допомоги: 
на поховання осіб, які не досягли пенсійного віку та на момент смерті не працювали, не перебували на службі, не були  зареєстровані в центрі зайнятості як безробітна особа, розмір виплати, за рахунок коштів місцевого бюджету, становитиме 3800 гривень;
для забезпечення безоплатного поховання учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності та осіб з інвалідністю внаслідок війни, за рахунок коштів обласного бюджету, виплата становитиме 7067 гривень.
Прийнято ряд рішень щодо надання одноразової матеріальної допомоги на поховання, відшкодування вартості ритуальної атрибутики родинам загиблих захисників.     
 
Розглянуто та схвалено зміни до діючих у 2024 році цільових програм, а також звіт про виконання бюджету громади у 2023 році та проєкт змін до бюджету на поточний рік. 
 
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua