Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 лютого 2024 року 14:45

Про ціну на квадрокоптери та тендерні закупівлі

Аби зняти усі питання щодо ціни на квадрокоптери, придбані міською радою для ЗСУ, надаємо послідовні роз’яснення. Насамперед – усі придбання міської ради для Захисників повинні бути найвищої якості! – Такі вимоги ми ставимо перед постачальниками.

Квадрокоптер Mavic 3T виробляються як для китайського ринку (CP.EN.00000415.01-CN), так і для європейського ринку (Universal Edition). Також на ринку є багато відновлених квадрокоптерів, які видаються за нові, тому з метою, аби уникнути придбання квадрокоптеру з китайською прошивкою та відновленого, в тендерну документацію додана обов’язкова вимога додавання сертифікатів якості.

Остання закупівля, яка викликала багато дискусій, вимагала швидкої доставки квадрокоптерів у великій кількості - за 10 днів 12 штук. Тому до тендерних умов міською радою була включена вимога до учасника надати гарантійний лист щодо реальної наявності у нього товару, що постачається, в повному обсязі.

Усі придбання здійснюються через процедуру тендерної закупівлі на платформі Prozorro. Брати участь у торгах на заявлений лот можуть усі бажаючі. Відповідно, міська рада не може обирати надавача послуг та втручатися у торги між учасниками, - це робить сама система.

Про процедуру електронних торгів:

Замовник проводить відкриті торги з особливостями згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 №1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

Тендерна документація формується замовником відповідно до вимог статті 22 Закону з урахуванням цих особливостей. Під час проведення відкритих торгів тендерні пропозиції мають право подавати всі заінтересовані особи. Для проведення відкритих торгів із застосуванням електронного аукціону повинно бути подано не менше двох тендерних пропозицій.

Електронний аукціон проводиться електронною системою закупівель відповідно до статті 30 Закону.

Система розглядає найбільш економічно вигідну тендерну пропозицію відповідно до вимог статті 29 Закону (положення частин другої, п’ятої - дев’ятої, дванадцятої, шістнадцятої, абзацу першого частини чотирнадцятої, абзаців другого і третього частини п’ятнадцятої статті 29 Закону не застосовуються) з урахуванням положень пункту 43 цих особливостей.

Замовник розглядає запропоновану системою пропозицію учасника процедури закупівлі відповідно до цього пункту щодо її відповідності вимогам тендерної документації та укладає договір про закупівлю з учасником, який визнаний переможцем процедури закупівлі, протягом строку дії його пропозиції, не пізніше ніж через 15 днів з дати прийняття рішення про намір укласти договір про закупівлю відповідно до вимог тендерної документації та тендерної пропозиції переможця процедури закупівлі.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua