Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 лютого 2024 року 15:15

Розпочався ІІ територіальний етап всеукраїнського проекту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

Сьогодні в Пирятинській громаді розпочався ІІ територіальний етап всеукраїнського проекту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». В рамках проєкту проводиться 5 етапів змагань - шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський з п'яти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.

Перший етап відбувся в школах громади. Сьогодні, в другому етапі, визначалися кращі баскетбольні команди загальноосвітніх закладів освіти Пирятинщини. Грали як хлопці, так і дівчата. Всього взяли участь 10 команд: по дві (хлопці і дівчата) представили Пирятинський ліцей, ліцей №4, Теплівська та Вишневецькі школи, по команді хлопців – ліцей №6 та Вікторійська школа.

Привітала учасників змагань начальник відділу освіти, молоді та спорту Людмила Зібніцька. Відзначила, що головна мета проєкту - збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя. Побажала успіхів та перемоги.

Кількагодинна гра визначила призерів та переможців з баскетболу.

Серед команд хлопців:

1 місце - Пирятинський ліцей

2 місце - ліцей №6

3 місце - Теплівська школа.

Серед команд дівчат:

1 місце - Пирятинський ліцей

2 місце - ліцей №4

3 місце - Теплівська школа.

В рамках ІІ територіального етапу у шкільних команд громади попереду ще змагання: з футзалу, волейболу, спортивного орієнтування та черліденгу. Команди-переможці ІІ етапу представлятимуть Пирятинську громаду на районному рівні.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua