Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 січня 2024 року 08:33

У Нових Мартиновичах відновила роботу "Укрпошта"

Завдяки налагодженню партнерської взаємодії керівництва Пирятинської міської ради з представниками місцевого бізнесу, у Нових Мартиновичах відновило роботу стаціонарне відділення "Укрпошти".

Починаючи з 2021 року, у цьому селі, як і у більшості сільських населених пунктів громади, поштові відділення було замінено пересувними пунктами з мобільними бригадами, які працювали в селі один раз на тиждень протягом кількох годин. Нові Мартиновичі – одне з найбільших сіл у громаді, офіційно там проживає близько 900 місцевих жителів. З початком повномасштабного російського вторгнення в село приїхало чимало внутрішньо переміщених осіб. Якісно обслуговувати таку кількість населення протягом кільох годин неможливо. Адже, окрім видачі поштових відправлень і періодики, пересувне відділення здійснювало виплату пенсій, субсидій, соціальних платежів, приймало оплату за  комунальні послуги. Внаслідок переговорів з  "Укрпоштою" щодо об`єктивної потреби стаціонарного відділення у селі Нові Мартиновичі, вдалося домовитися про те, що поштовий пункт відкриється за умови повного його оснащення оргтехнікою.  

Відповідну партнерську підтримку надало ТОВ "ГЯДТ АГРО" (керівник Олексій Гусак). Підприємство за власні кошти придбало комп`ютерну техніку, необхідну для надання поштових послуг населенню. Розмістилося поштове відділення в приміщенні, що перебуває у комунальній власності громади. Обслуговуватиме населення одна працівниця, яка суміщатиме роботу завідувача і листоноші.

Наразі керівництво муніципалітету веде роботу щодо відкриття стаціонарного відділення "Укрпошти" ще в одному великому селі громади – у Вікторії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua