Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 січня 2024 року 09:58

Громадські слухання детального плану території для реконструкції існуючого сміттєзвалища під полігон твердих побутових відходів

Відбулися громадські слухання по розгляду проєкту документа державного планування - детального плану території для реконструкції існуючого сміттєзвалища під полігон твердих побутових відходів за межами міста Пирятина.

Проєктант Марина Дронь презентувала учасникам зустрічі робочий проєкт реконструкції полігону. Територія, яка підлягає детальному плануванню, розташована за межами міста. Загальна площа проєктування складає 29,45 га.

Проєктом передбачається облаштування господарської та виробничої зон полігону, у тому числі під’їзної дороги, ділянки складування твердих побутових відходів, інженерних споруд і комунікацій, пожежних резервуарів, сміттєсортувальної лінії.

Під час слухань було озвучено пропозицію щодо перенесення господарської зони на іншу частину території, на якій наразі відсутні відходи і яка є логістично більш раціональною та зручною. Дана пропозиція, як запевнила проєктант, буде врахована при розробці проєкту полігону.

Обговорення проєкту документа триває до 9 лютого – до того часу громадськість має можливість подавати пропозиції, які будуть вивчені розробником і, в разі їх доцільності, можуть бути враховані. Детальніше - http://pyriatyn.org.ua/announcements/661

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua