Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 січня 2024 року 12:33

Розвиток дошкільнят

Розвиток моторики рук, пам’яті, мови, самостійності, розкриття фантазії, творчого потенціалу – це те, що важливо для будь-якої дитини, а надто, коли малеча готується до наступного етапу життя – школи. Допомагають дошкільнятам здобувати нові навички керівники гуртків  «Спритні долоньки», «Навчалочка» та «Капітошка» Центру дитячої та юнацької творчості Марина Плієва, Алла Тимчур і Маргарита Богун.

Гурток «Спритні долоньки» - тут працюють із солоним тістом. Завдяки ліпленню діти розвивають дрібну моторику рук. Як відомо, розвиток точних рухів руки сприяє розвитку мови дитини. Чим краще розвинена ручка дитини, тим швидше вона починає говорити. Крім цього, хлопчики й дівчатка розвивають уяву та творчий потенціал.

«Навчалочка» - дошкільнята навчаються самостійності, розпізнавати емоції, вивчають навколишній світ, а також готують руку до письма, виконують завдання на розвиток пам’яті, мови, логіки, уваги, знайомляться з математикою та грамотою.

Театральний гурток «Капітошка» - це місце, де розвиваються творчі та акторські здібності дитини, тренується пам’ять та пізнається світ через призму героїв. Діти виконують артикуляційні вправи, на дихання та дикцію, вивчають сценічний рух.

Поряд з цим, на всіх гуртках проводяться тематичні заняття, пов’язані з історичними датами, подіями та правилами безпеки життя. Діти не лише вчаться, а й знаходять друзів, набувають навичок комунікації та проявляють себе.

Підписуйтесь на наш телеграм-канал https://t.me/piryatingromada

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua