Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 січня 2024 року 09:41

Пожежа забрала людське життя

31 грудня, близько 20.00, у одній із багатоповерхівок міста сталася пожежа. Через коротке замикання електромережі загорілася квартира на 5 поверсі дев`ятиповерхівки по вулиці Соборній.

Для гасіння пожежі було задіяно 3 одиниці спецтехніки та 10 чоловік особового складу 19 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Полтавській області. Рятувальники евакуювали 12 людей. Власник квартири, 1958 року народження, загинув на місці. Ще одну жінку, 1963 року народження, доставили до лікарні з опіками.

До подолання наслідків пожежі оперативно долучилися сервісні служби: КП "Каштан", АТ "Лубнигаз" та філії Полтаваобленерго. Фахівці в максимально короткі терміни провели відновлювальні роботи для запуску комунікацій у будинку.  Внаслідок злагоджених дій комунальних служб, станом на ранок 2 січня, у дев`ятиповерхівці відновлено електропостачання, газ, воду та опалення.

Рятувальники вкотре нагадують про необхідність дотримуватися правил пожежної безпеки та дбати про належний протипожежний стан власних осель:

не паліть в ліжку;

слідкуйте за станом та справністю електромережі;

у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими електроприлади;

не залишайте дітей без нагляду та не дозволяйте їм бавитися сірниками, запальничками та іншими небезпечними побутовими предметами;

намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності;

дбайте про захист оселі при користуванні пічним та газовим опаленням;

не використовуйте неякісні, саморобні та несертифіковані побутові електроприлади;

не залишайте обігрівачі без нагляду.

Бережіть своє життя та життя своїх рідних!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua