Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Актуально (архів)

Шановні пирятинці!

Якщо ви активна і небайдужа людина, прагнете змінити рідне місто або село, зробити його більш привабливим і комфортним для проживання, Пирятинська міська рада запрошує вас взяти участь у конкурсі проектних пропозицій щодо реалізації громадського бюджету (бюджету участі) Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 рік.

Виконавчим комітетом Пирятинської міської ради з 10.08.2016 р. по 09.09.2016р. оголошується конкурс з призначення управителя багатоквартирними будинками на території міста Пирятин.

Прийом документів з питань реєстрації/зняття з реєстрації фізичних осіб...

Маєш пропозиції щодо розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади ? Візьми участь в обговоренні Стратегії розвитку Пирятинської  міської об’єднаної територіальної громади на 2017 – 2020 роки.

Відділ державної реєстрації виконкому Пирятинської міської ради надає адміністративні послуги у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень

В зв’язку з поданням однієї пропозиції для закупівлі виконкомом Пирятинської міської ради однокімнатної квартири для інвалідів по зору,  продовжено прийом заяв для закупівлі однокімнатної квартири в центральній частині міста. 

Пирятинська міська рада проводить закупівлю житла для осіб – інвалідів по зору. Планується придбати дві квартири в центральній частині міста - однокімнатну та двокімнатну. 

Зацікавленим особам надавати пропозиції щодо продажу майна житлової нерухомості – квартир для Пирятинської міської ради та вказати: 

Міською радою затверджено комплекс заходів щодо фінансового та соціального захисту пирятинців, мобілізованих на військову службу, осіб, які несуть службу по контракту в зоні антитерористичної операції, та членів їх сімей....

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua